Wysłany: Pon Lis 30, 2009 8:57 pm
ej, nie wiem gdzie to napisać, ale...
co to się dzieje, że nagle użytkownicy, którzy tak aktywnie się udzielali na forum nagle stali się idiotsami i dostali bany? czy to już się mamy bać czy uciekać z tego forum?
wydawało mi się, że ostrzeżenia to ostateczna forma kary, a nie subiektywne blokowanie użytkowników, którzy, nie ukrywajmy, nadali charakter temu forum...?
jesteśmy chamskim, wulgarnym, prowokującym, bezwartościowym i rozwydrzonym bydłem wg naszego ukochanego admina.
a i nic wartościowego nie wnosimy na forum!
Wysłany: Pon Lis 30, 2009 9:09 pm
no tak, tylko jakby zbanować to całe
biuna napisał/a:
chamskie, wulgarne, prowokujące, bezwartościowe i rozwydrzone bydło
to chyba na forum niewiele by zostało.
może i te bany mają ułatwić pozostałym użytkownikom bycie na forum, jednak mi te warny tylko bardziej przeszkadzają. chyba że chodzi tylko o lepsze samopoczucie co poniektórych...?
Wysłany: Czw Gru 03, 2009 10:12 am
Shyness, Ci użytkownicy ciągle łamią regulamin i uważają się za lepszych użytkowników niż Ci co mają 10 postów. Ja tak nie uważam i daję szansę takim użytkownikom. Mogę dać 3 warna i zablokować pisanie albo wyróżnić ich nietolerancję wobec zasad tutaj panujących rangą. Mają szansę się opamiętać i kiedy wszystkie warny znikną zniknie ranga (no oprócz Fana, bo ten ma dożywotniego idiotę).
Myślę, że więcej nie trzeba tłumaczyć.
Sami zainteresowani wiedzą za co mają rangę i to jest najważniejsze aby oni wyciągali wnioski.
Wysłany: Pią Gru 04, 2009 2:58 pm
biuna napisał/a:
Nie, nie wiedzą.
To znaczy iż ranga jest jak najbardziej zasłużona, bo w takim razie nie wiedzą co robią, a takich w społeczeństwie jak każdy wie powinno się izolować, a tutaj mamy na to taką metodę rangową aby pokazać innym iż ludzie z rangą są jak najbardziej niepewni swoich zachowań i nie są wstanie zapamiętać tego co robią, a już nie wspomnę o tak ważnym dokumencie jakim jest regulamin. I proszę Cię bardzo abyś powstrzymała już swój zapał, bo do tego nie służy ten temat. Do tego masz pm, jakbyś znała regulamin.
no ale skoro biuna nie wie za co ma swoją rangę to jak ma wyciągnąć wnioski ze swojego postępowania? chyba powinieneś jej wyjaśnić za co dostała idiotsa i w ogóle żeby w przyszłości nie popełniała tych samych błędów. Amen!
Wysłany: Sro Gru 09, 2009 7:55 am
Kalinka, czytanie ze zrozumieniem. Nie wie niech pisze na pm. Zapewniam Cię iż wie doskonale za co ma tą rangę. Zresztą już tutaj to napisałem. Dostała szanse od losu. Bo miała dostać warna.
Fanaticus napisał/a:
brawo marek, znowu popisałeś się tym co wszyscy ci zarzucają
Twoja ranga jest dożywotnia, bo jesteś przewrotny jak woda w kiblu. Raz user na 6 po czym znika ranga i warna i znowu kibel jak skończony idiota łamiesz wszystkie zasady. Dlatego żeby inni nie mieli wątpliwości jak traktować Twoje posty ranga dożywotnia
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 10:56 am
Bez spamu! wiem to ikonka już znajduje się na pulpicie. Jak będę miał, więcej zmian w PA to na pewno to zrobię. Brak czasu. Nie mam sklerozy. Czekałem na ten obrazek 3 tygodnie, a jak go dostałem to akurat nie mam czasu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum