Zarejestruj się u nas lub też zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 
 Regulamin   FAQ   Szukaj   Grupy   Użytkownicy   Statystyki 
 Czat   Rangi   Reklama!   Emots 

Poprzedni temat :: Następny temat
w szpilkach do łóżka, spać w baletkach....

czy poszłabyś do łóżka
tylko boso
27%
 27%  [ 5 ]
w baletkach
5%
 5%  [ 1 ]
w cieniutkich adidasach
11%
 11%  [ 2 ]
w ulubionych trampkach
11%
 11%  [ 2 ]
w kozakach
11%
 11%  [ 2 ]
sandałkach
5%
 5%  [ 1 ]
jeżeli już to tylko skarpetki
16%
 16%  [ 3 ]
tylko i wyłącznie jako gra wstepna
11%
 11%  [ 2 ]
Głosowań: 7
Wszystkich Głosów: 18

Autor Wiadomość
Arystoteles 
Chipsy Przyszły

Znak zodiaku:
strzelec

Wysłany: Sro Lut 03, 2010 3:35 pm   w szpilkach do łóżka, spać w baletkach....

pozwoliłem sobie stworzenie tematu, właśnie na tym forum, w związku z tym, że skupia wokół siebie wiele inteligentnych, mądrych i wrażliwych kobiet. Chciałbym poruszyć temat, który może wydać się zwariowany i szalony, niektóre osoby mogą się pukać w czoło, niektóre odnajdą w tym wątku-pytaniu własne przyzwyczajenia - i właśnie o to chodzi.
Drogie Panie czy lubicie albo są takie Panie którym zdarzyło się, chodzić spać w papuciach, bamboszkach, baletkach a nawet jakiś swoich ulubionych bucikach. Chodzi nie tylko o zmysłowe noce, ale także o potrzebę spania tak częściej, samej dla siebie, albo któraś może spotkała się z taką prośbą, ze strony męża, ukochanego.
:)
Jeżeli tak to proszę powiedzcie w jakich okolicznościach lubicie tak spać, od jak dawna tak chodzicie spać, co spowodowało, że poszłyście tak spać. Jak na to zapatrują się inni członkowie waszych rodzin. Dlaczego pytam, Kiedyś miałem koleżankę (dawne czasy młodości, szkoły, wspólnych wyjazdów) która nie potrafiła zasnąć bez baletek na stopach - w domu zawsze tak spała - i była z tego znana. Jak jechaliśmy z całą ekipą gdzieś na wakacje to często spała w adidasach miała takie przyzwyczajenie, wtedy to tteż wiele innych dziewczyn też tak chodziło spać. Niektóre brały ze sobą specjalnie parę tenisówek przeważnie wtedy modnych białych do spania. Zastanawiam się czy jest wiele takich kobiet które lubią iść spać mając coś na stopach właśnie baletki, kapcie, sandałki, ulubione buciki. Kiedyś zadawałem to pytanie, kobietą.
:super:
Powiem wam jedno, że spotkałem kilka osób które tak chodzą spać. najczęściej sa to kapcie maskotki bardzo dużo spotkałem takich osób - kobiet lub dziewczyn. Troszkę zaskoczony byłem kiedy dowiedziałem się że jednak sporo kobiet lubi chodzić spać w adidasach albo halówkach, bucikach sportowych, może nie takie typowo sportowe adidasy ale typu miękkich butów sportowych typu keds czy jarmilki takie czeskie trampki. Sporo było osób które spia tak co noc.... i właśnie one powiedziały że to im daje jakieś poczucie bezpieczeństwa, subtelności. Spotkałem się też z osobami które chodzą spać w balerinkach.... typowych balerinkach albo baletkach - ale w baletkach to bardzo często osoby które też tańczą.
Jedna jednak historia była dość ciekawa,
Raz rozmawiałem z kobietą, którą zaciekawił ten temat, powiedziała że musi spróbować, to ja jej powiedziałem że najlepiej w bucikach które najbardziej lubi. Ona powiedziała że bardzo lubi muszkieterki, okazało się że ma skórkowe i materiałowe i szaleje na ich punkcie. więc postanowiła pójśc w nich spać. Zaznaczam że dorosła kobieta, matka dwójki dzieci, bardzo jej to się spodobało, nawiązaliśmy przez to znajomość, rozmawialiśmy na tematy różnorakie, ale okazało się że jej to się tak spodobało że przez całą zimię tak chodziła spać w tych muszkieterkach skórkowych. Jak się zrobiło ciepło to zakładała balerinki ale muszkieterki pozostały nawet tej zimy. Powiedziała że tak się przyzwyczaiła że jak jechała na delegację w hotelu specjalnie zakładała je do spania czy jak jechała do swojej mamy wraz z dziećmi.

Na kobiety matki które śpią w bucikach napotkałem się kilkukrotnie zdając to pytanie jedna kobieta z Dusseldorfu, która ma nawet specjalne buciki do spania, ale to się naprawdę często zdarzało, dzięki temu pytaniu nawiązałem też dużo znajomości

:zamknieteoczy:
Temat długi ale zobaczymy czy rozwinie dyskusję

Dyskrecja 
Przeciekający Pampers

Wysłany: Sob Mar 20, 2010 10:35 am   

No cóż.. Jest to swego rodzaju fetysz,ale moim zdaniem bardzo pozytywny.

cabanos 
Chipsy Przyszły

Wysłany: Czw Maj 20, 2010 10:57 am   Re: w szpilkach do łóżka, spać w baletkach....

Arystoteles napisał/a:
pozwoliłem sobie stworzenie tematu, właśnie na tym forum, w związku z tym, że skupia wokół siebie wiele inteligentnych, mądrych i wrażliwych kobiet. Chciałbym poruszyć temat, który może wydać się zwariowany i szalony, niektóre osoby mogą się pukać w czoło, niektóre odnajdą w tym wątku-pytaniu własne przyzwyczajenia - i właśnie o to chodzi.
Drogie Panie czy lubicie albo są takie Panie którym zdarzyło się, chodzić spać w papuciach, bamboszkach, baletkach a nawet jakiś swoich ulubionych bucikach. Chodzi nie tylko o zmysłowe noce, ale także o potrzebę spania tak częściej, samej dla siebie, albo któraś może spotkała się z taką prośbą, ze strony męża, ukochanego.
:)
Jeżeli tak to proszę powiedzcie w jakich okolicznościach lubicie tak spać, od jak dawna tak chodzicie spać, co spowodowało, że poszłyście tak spać. Jak na to zapatrują się inni członkowie waszych rodzin. Dlaczego pytam, Kiedyś miałem koleżankę (dawne czasy młodości, szkoły, wspólnych wyjazdów) która nie potrafiła zasnąć bez baletek na stopach - w domu zawsze tak spała - i była z tego znana. Jak jechaliśmy z całą ekipą gdzieś na wakacje to często spała w adidasach miała takie przyzwyczajenie, wtedy to tteż wiele innych dziewczyn też tak chodziło spać. Niektóre brały ze sobą specjalnie parę tenisówek przeważnie wtedy modnych białych do spania. Zastanawiam się czy jest wiele takich kobiet które lubią iść spać mając coś na stopach właśnie baletki, kapcie, sandałki, ulubione buciki. Kiedyś zadawałem to pytanie, kobietą.
:super:
Powiem wam jedno, że spotkałem kilka osób które tak chodzą spać. najczęściej sa to kapcie maskotki bardzo dużo spotkałem takich osób - kobiet lub dziewczyn. Troszkę zaskoczony byłem kiedy dowiedziałem się że jednak sporo kobiet lubi chodzić spać w adidasach albo halówkach, bucikach sportowych, może nie takie typowo sportowe adidasy ale typu miękkich butów sportowych typu keds czy jarmilki takie czeskie trampki. Sporo było osób które spia tak co noc.... i właśnie one powiedziały że to im daje jakieś poczucie bezpieczeństwa, subtelności. Spotkałem się też z osobami które chodzą spać w balerinkach.... typowych balerinkach albo baletkach - ale w baletkach to bardzo często osoby które też tańczą.
Jedna jednak historia była dość ciekawa,
Raz rozmawiałem z kobietą, którą zaciekawił ten temat, powiedziała że musi spróbować, to ja jej powiedziałem że najlepiej w bucikach które najbardziej lubi. Ona powiedziała że bardzo lubi muszkieterki, okazało się że ma skórkowe i materiałowe i szaleje na ich punkcie. więc postanowiła pójśc w nich spać. Zaznaczam że dorosła kobieta, matka dwójki dzieci, bardzo jej to się spodobało, nawiązaliśmy przez to znajomość, rozmawialiśmy na tematy różnorakie, ale okazało się że jej to się tak spodobało że przez całą zimię tak chodziła spać w tych muszkieterkach skórkowych. Jak się zrobiło ciepło to zakładała balerinki ale muszkieterki pozostały nawet tej zimy. Powiedziała że tak się przyzwyczaiła że jak jechała na delegację w hotelu specjalnie zakładała je do spania czy jak jechała do swojej mamy wraz z dziećmi.

Na kobiety matki które śpią w bucikach napotkałem się kilkukrotnie zdając to pytanie jedna kobieta z Dusseldorfu, która ma nawet specjalne buciki do spania, ale to się naprawdę często zdarzało, dzięki temu pytaniu nawiązałem też dużo znajomości

:zamknieteoczy:
Temat długi ale zobaczymy czy rozwinie dyskusję

---------------------------

no temat ciekawy-pomijając oczywiście prywatne preferencje kobiet, mnie jako faceta to kręci. lubie wszelkie tematy związane z kobiecymi stopami i bucikami (szczegołnie uwielbiam baletki, tenisówki, kedsy, lekkie adidasy), również wtedy gdy kobietka w nich śpi (taki fetysz-myśle sobie o niej wtedy jako o osobie władczej, która może nawet pobrudzić pościel, a potem jej sługa będzie to musiał wyczyścić-taki excentryczny fetysz na przykład...). wracając do tematu głównego-osobiście tylko raz doświadczyłem takiej scenki, choć myśle że była ona zupełnie niezamierzona, choć mimo to przyniosła mojej wyobraźni sporo radości. mianowicie byliśmy kiedyś ze znajomymi pod namiotami... było ognisko, tańce, ciepły wieczór, panie przesadziły z piwem i po prostu posnęły tak jak stały... pamiętam że jedna z nich miała na stopkach takie białe chińskie tenisówki-jak to sie kiedyś do szkoły chodziło (podróba KEDSÓW). po wieczornym tańczeniu na piachu wokól ogniska były one raczej już szare niż białe (jej stopy też były całe zapiaszczone bo nie miała skarpetek...), ale to juz szczegół... dziewczyna padła w ubraniach na materac i tak juz usnęła... pamiętam tylko że usnęła w taki sposób że jej stopy wystawały z jej materaca i leżały idelanie na poduszcze od drugiego materaca-innej osoby... rano ta poduszka to po calej nocy deptania jej w butach wyglądała jak szmata-cała była brudna, ale że impreza twała cyklicznie cały tydzien non stop - nikt tego nawet nie zauważył... poza tym to ona chyba tych butów przez cały tydzień nie zdejmowała, bo widziałem ją w nich zawsze, mimo że o higienę dbała - mieliśmy na polu namiotowy prysznice,itd. może po prostu miała tylko jedne buty ze sobą... zawsze sobie wyobrazałem jakie musi mieć cieplutkie i wilgotne te buciki i stopki w środku po całym dniu chodzenia w upale i tańcu wieczornym... Znając ludzi, zaraz się znajdzie ktoś kto powie - ale głupi fetysz - ale ja uwielbiam kobiece stopy - co dziś wprawia w zachwyt moją żonę!

Odpowiedz do tematu