orientuje się ktoś czy jak bym chciała sobie zrobić dziurkę w brodzie na takie kółeczko, to od razu je wkładają? czy trzeba zmienić z tego zwykłego? ;D
a to lipa trochę. bo zastanawiam się czy jeśli nie wkładają kółka to to tak wygląda jak na 1, czy można tak jak na 2 ;D zeby nie bylo widac tej drugiej końcówki
rozkmina jest bo chłopak ma mi na święta zasponsorować kolczyka i nie wiem czy zrobić w brodzie labreta czy właśnie taki w wardze ;p
w sumie są. ale to żaden z tych podanych przez lov ;p
a nie wkładają kółek dlatego, że łatwiej o zakażenie i gorzej się goi, bo ruszasz kółkiem i wciskasz wtedy w przebicie cały ten syf, który jest naokoło. ale to
lovely napisał/a:
1t.jpg
to generalnie jest przebicie w które wsadza się właśnie sztangę, kółko wsadzasz w normalną dziurę w wardze, taką jak na drugim zdjęciu ;p
_________________ the world's a roller coaster and I am not strapped in
maybe I should hold with care but my hands are busy in the air
ej nawet tak na zdrowy rozum jakby w tę dziurę co vertical labret włożyć podkówkę czy co tam to jakby to odstawało beznadziejnie ;p
lemoniadka napisał/a:
jakie? ;o te takie nisko pod środkiem wargi?
no to nie jest żadne z tych 'normalnych' przekłuć ;d takie wiesz, że naprawdę W BRODZIE jest, nie ma żadnej części w jamie ustnej tylko w brodę jest banan czy tam s-bar włożony ;p
_________________ the world's a roller coaster and I am not strapped in
maybe I should hold with care but my hands are busy in the air
Ja mam tylko dzióry w uszach, w lewym dwie. W nosie i w brwi mi sie podobają, ale chyba bym sie nie zdecydowała. a no i jeszcze sztanga u uchu świetnie wygląda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum