Wysłany: Sob Lut 20, 2010 10:18 pm kartka od wielbiciela
Witam Was mam taki problem;). Otóż dostałam walentynkową kartkę Nie jestem pewna czy od osoby, którą darzę sympatią. Nie wiem jak mam się dowiedzieć nie pytając się o to go bezpośrednio. Plan który miał wliczać w to osoby trzecie- wspólni znajomi nie wypalił. Za każdym razem jak go mijam uśmiecha się do mnie baardzo przyjaźnie, choć jak rozmawia z kolegami tylko mówi cześć z lekkim uśmiechem. Czasem we ukradkiem na mnie zerka. ( Koleżanka powiedziała że patrzył na mnie jakby chciał zagadać ale się bał, choć mogła to tylko powiedzieć żebym przestała być monotematyczna (; )
Tu rodzi się mi pytanie: Czy chłopak, który normalnie nie jest nieśmiały, zagaduje innych, może bać się podejść do mnie, zwyczajnej dziewczyny?
Dodam że tę osobę słabo znam, parę zdań z nim ledwo zamieniłam, chodzimy do wspólnej szkoły. I ze mamy po 17 lat.
4.5. To jest FORUM DYSKUSYJNE, a nie fundacja charytatywna. Jeśli rejestrujesz się tylko po to, żeby zapytać jak zrobić zadanie z matematyki, znaleźć pomoc w pisaniu pracy z polskiego, dostać gotowe rozwiązanie problemu komputerowego, rozwiązać wielce-skomplikowany-problem-młodzieżowy itp, to możesz już to miejsce opuscić. Tematy typu 'Pomocy w zdaniu z fizyki!', 'Dlaczego nie działa mi winamp?' lub 'Wybrać Piotrka czy Michała?' napisane przez nowych użytkowników będą natychmiast zamykane i przenoszone do śmietnika.
_________________ the world's a roller coaster and I am not strapped in
maybe I should hold with care but my hands are busy in the air
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum