W tym miejscu chciałbym bardzo i to bardzo podziękować Wszystkim którzy przyczyniają się do pomocy Nam w eliminowaniu postów niezgodnych z regulaminem. DZIĘKUJEMY!
Ekipa Hyepark!
a ja chcialbym od siebie dodac, ze poza raportem komentarze typu 'taz sie tym zajmie/to polubi/ci odpowie' sa bardzo zbedne. szczegolnie tyczy sie to mmmarcina oraz Mar0. dziekujemy za wszystkie raporty, ale juz pomijajac to, ze niekoniecznie raportem zajme sie ja, to nadal obowiazuje was punkt
3.10. publiczne zwracanie uwagi forumowiczom na powtarzające się tematy, spam, niestosowne zachowanie itp. Od załatwiania tego jest moderator, a do Twoich obowiązków należy w jakiś sposób powiadomić o fakcie łamania regulaminu moderatora (klik na ikonkę raportu, pw, gg, e-mail). Jeżeli bardzo pragniesz zwrocić komuś uwagę, możesz to zrobić poprzez prywatną wiadomość.
chociaz o ile sugestie a propo tematu powtarzanego lub dzialu sa wlasciwie przydatne, ulatwiaja nam zadanie i osobiscie nic do nich nie mam, to reszta komentarzy jest niepotrzebna. pamietajcie tez regule 'nie karmcie trolla'
pozdrawiam, taz
_________________ tu, po tej drugiej, złej stronie tęczy.
dobrze znam to uczucie w głowie - mówię "zdrówko" chociaż wiem, że nie pójdzie na zdrowie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum